आरती : कूँ कूँ केरा चरण पधारो गुरु जम्भ देव लिरिक्स

गुरू जम्भेश्वर आरती : कूँ कूँ केरा चरण पधारो गुरु जम्भ देव लिरिक्स

जम्भेश्वर आरती - कूँ कूँ केरा चरण पधारो
Jambheshwar aarati : koon koon kera charan padhaaro guru jambh dev lyrics

कूँ कूँ केरा चरण पधारो गुरु जम्भ देव,साधु जो भक्त थारी आरती करे।

महात्मा पुरुष थारी ध्यान धरे, जम्भगुरु ध्यावे सो सर्व सिद्धि पावे, संतों करोड़ जन्म किया, पाप झरे।।

हृदय जो हवेली माँहि रहो प्रभु रात दिन मोतियन की प्रभु माला जो गले।

कर में कमण्डल शीश पर टोपी, नायना मानों, दोय मशाल सी जरे।।

 कूँ कूँ केरा चरण ...... 

सोनेरो सिंहासन प्रभु रेशम केरी गदियां, फूलां हांदी सेज प्रभु वैस्यां ही सरे।

प्रेम रा प्याला थाने पावे थारा साधु जन, मुकुट छत्र सिर  चंवर डुले।।

कूँ कूँ केरा चरण ......

शंख जो शहनाई बाजे झींझा करे झननन, भेरी जो नगाड़ा बाजे नोपता घूरे।

कंचन केरो थाल कपूर केरी बतियाँ, अगर केरो धूप रवि इंद्र जयूँ जरे।।

कूँ कूँ केरा चरण ...... 

मजीरा टँकोरा झालर ,घंटा करे घन्नन्न ,शब्द सुणा सो सारा पातक जरै।

शेष् से सेवक थारे, शिव से भंडारी ब्रह्मा से खजांची सो जगत घरे।।

कूँ कूँ केरा चरण ...... 

आरती में आवे आय शीश नवाये ,निश जागरण सुणे जमराज जो डरे।

साहबराम सुनावे,गावे नव निधि पावे, सीधो मुक्त सिधावे काल कर्म जो टरे।।

 कूँ कूँ केरा चरण ......

कूँ कूँ केरा चरण पधारो गुरु जम्भ देव, साधु जो भक्त थारी आरती करे।

महात्मा पुरुष थारी ध्यान धरे,

जम्भगुरु ध्यावे सो सर्व सिद्धि पावे, संतों करोड़ जन्म किया, पाप झरे।।

हृदय जो हवेली माँहि रहो प्रभु रात दिन मोतियन की प्रभु माला जो गले।

कर में कमण्डल शीश पर टोपी, नायना मानों, दोय मशाल सी जरे।।

कूँ कूँ केरा चरण...... 

सोनेरो सिंहासन प्रभु रेशम केरी गदियां, फूलां हांदी सेज प्रभु वैस्यां ही सरे।

प्रेम रा प्याला थाने पावे थारा साधु जन ,मुकुट छत्र सिर  चंवर डुले।।

कूँ कूँ केरा चरण ......

शंख जो शहनाई बाजे झींझा करे झननन, भेरी जो नगाड़ा बाजे नोपता घूरे।

कंचन केरो थाल कपूर केरी बतियाँ, अगर केरो धूप रवि इंद्र जयूँ जरे।।

कूँ कूँ केरा चरण...... 

मजीरा टँकोरा झालर, घंटा करे घन्नन्न, शब्द सुणा सो सारा पातक जरै,

शेष् से सेवक थारे, शिव से भंडारी ब्रह्मा से खजांची सो जगत घरे।।

कूँ कूँ केरा चरण...... 

आरती में आवे आय शीश नवाये, निश जागरण सुणे जमराज जो डरे।

साहबराम सुनावे, गावे नव निधि पावे, सीधो मुक्त सिधावे काल कर्म जो टरे।।

कूँ कूँ केरा चरण ......

Guru  Jambheshwar Bhagwan Aarti: Koon Koon Kera Charan Padharo Guru Jambh Dev Lyrics in Hinglish

koon koon kera charan padhaaro guru jambh dev, saadhu jo bhakt thaaree aaratee kare.

mahaatma purush thaaree dhyaan dhare,

jambhaguru dhyaave so sarv siddhi paave, santon karod janm kiya, paap jhare.

hrday jo havelee maanhi raho prabhu raat din motiyan kee prabhu maala jo gale.

kar mein kamandal sheesh par topee, naayana maanon, doy mashaal see jare.

 koon koon kera charan......

sonero sinhaasan prabhu resham keree gadiyaan, phoolaan haandee sej prabhu vaisyaan hee sare,

prem ra pyaala thaane paave thaara saadhu jan ,mukut chhatr sir chanvar dule.

koon koon kera charan...... 

shankh jo shahanaee baaje jheenjha kare jhananan, bheree jo nagaada baaje nopata ghoore. 

kanchan kero thaal kapoor keree batiyaan , agar kero dhoop ravi indr jayoon jare.

koon koon kera charan...... 

majeera tankora jhaalar, ghanta kare ghannann, shabd suna so saara paatak jarai,

shesh se sevak thaare, shiv se bhandaaree brahma se khajaanchee so jagat ghare.

koon koon kera charan...... 

aaratee mein aave aay sheesh navaaye ,nish jaagaran sune jamaraaj jo dare,

saahabaraam sunaave,gaave nav nidhi paave, seedho mukt sidhaave kaal karm jo tare.

koon koon kera charan ......

Previous Post Next Post

Advertisement